søndag den 24. juli 2011

Want it now!

These lovely items are on their way to me. And as you can see, I am already planning for the A/W 11 season. That is really necessary when you live in a country where it is cold and/or rainy 9 months a year! ;-)

As you can see, I will be wearing quite a bit of grey this autumn/winter. And I am not done with nude yet either. That colour is great with grey as well as black to soften up the look a bit. And obviously I am not over drapes and asymmetrical shapes yet either ;-)

Grey draped knit cardigan - Bonaparte.dk

Grey leather jacket with cowl neck/drape effect - Avenue (at onestopplus.com)

Nude slouchy moto jacket - GAP

Are you ready for A/W 11? What pieces are on your wishlist right now?

- Karina

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt vild med læderjakken i midten men kan se det bliver sendt fra USA. Er du ikke bange for det bliver snuppet i tolden?

    SvarSlet
  2. Den var på udsalg og alligevel meget billigere end en læderjakke i den kvalitet ville koste i DK. Og jeg tror faktisk at jeg allerede har betalt moms og told direkte på hjemmesiden, det er der nogle amerikanske sider der gør for én, f.eks Shopbop.com. Så hvis jeg har forstået det rigtigt kommer den til at koste mig lige over 1200 kr med told og moms. Og det synes jeg ikke er så slemt. Anyway, jeg VILLE have den ;-)

    SvarSlet