fredag den 18. maj 2012

New in - Lace dress

Hej med jer,

(English below)


Beklager virkelig den lange pause, men jeg har arbejdet i døgndrift de sidste par uger og i morgen tager jeg til Madrid for at arbejde i døgndrift endnu en uges tid. Jeg har dog planlagt at jeg skal se fabelagtig ud mens jeg arbejder, og jeg påtænker at medbringe alt mit foto-udstyr, så forhåbentlig bliver der en masse outfits at vise når jeg er tilbage igen.

Èt af de outfits jeg påtænker involverer den fantastisk kjole jeg lige har fået ind af døren fra Dorothy Perkins. Jeg har mine op og nedture med Dorothy Perkins, noget af tøjet er fantastisk til prisen andet er virkelig ikke. Denne kjole er fantastisk og pasformen er så fin. Man skulle virkelig ikke tro at det var en kjole til 30 GBP (endnu mindre, hvis man bestiller i denne uge med koden: DPVIPD = -25%). Jeg har allerede bestilt endnu én, for jeg ved bare at jeg vil fortryde når den nu er udsolgt :-)


Hi guys, 

I am really sorry for the long pause, but I have been working non-stop for the past couple of weeks and tomorrow I am off to Madrid, Spain to work non-stop for the next week or so. I have though, planned to look absolutely fabulous while I work and I plan to bring all my photo gear, so hopefully there will be a lot of great outfits to show when I am back again.

One of the outfits I am planning involves this fab dress I have just received from Dorothy Perkins. I have my ups and downs with Dorthy Perkins, some of the clothes are really great at the price, some is really not. This dress is fantastic and the fit is so nice. You really would not believe this is a 30 GBP dress (even cheaper if you order this week using the discount code: DPVIPD = -25%). I already ordered another one, because I just know that I will regret if/when it is sold out.  


 Navy Lace dress - Dorothy Perkins. Hurry up, they only have the navy in stock in a UK22! ;-)

 Love the deep back and the exposed zipper in the back! Also it has quite a high slit.


 Grey lace dress - Dorothy Perkins. It also comes in: 
pink/coral, purple, pale blue, rasberry and cream


-Karina

 

1 kommentar: