mandag den 25. juni 2012

OOTD - Skinny leopard jeans

Hej med jer,

(English below)

Som den rock chick jeg jo er, elsker jeg dyreprint (på den gode måde, ikke på Peggy Bundy måden, selvom hun nu er lidt cool på sin egen måde ;-)) Og leopard jeans manglede i min samling. De er hotte nu og forbliver tydeligvis også hotte ind i AW 12. Mine er fra Asos Curve og de er virkelig fantastiske! De er meget stretchy, så size hellere ned end op, hvis du er i tvivl. De sidder perfekt. Den eneste ting jeg ville lave om hvis jeg kunne er baglommerne! ALLE plus size piger ved at for at ens bagdel skal synes mindre, så skal baglommerne være store og sidde tæt. Det er ikke helt tilfældet på disse, men jeg er alligevel vild med dem... Jeg vil have dem i alle farver!

Like the rock chick I am, I love animal print (in the good way, not in the Peggy Bundy way, although she is kind of cool in her own way ;-)) And leopard jeans was missing in my collection. They are hot right now and will stay hot through AW12. Mine is from Asos Curve and they are really great! They are very stretchy, so size down rather than up, if you are between sizes. They just fit perfectly. The only thing I would change about them if I could is the back pockets. EVERY plus size girl knows that in order for her butt to look smaller, the back pockets needs to be big and sit close together, that is not the case with these. But I love them anyway... I want them in every colour!


 
  Creme leopard jeans - Asos Curve // black drapey top - HM+ // black asymetrical blazer - Ellos // black ruffle wedges - unknown (bought in Miami) // necklace - Pilgrim // ring - HM

 

De her jeans er nok det bedste køb jeg har gjort længe og jeg føler mig super cool med dem på. Jeg har stylet dem lidt klassisk med et par søde sko idag, men glæder mig også til at rocke dem med læder og nitter ;-)

These jeans are probably my best buy in a long time and I feel super cool in them. I have stylet them kind of classic and with a pair of cutesy shoes today, but I am also looking forward to rocking them with leather and studs ;-)

 Close up of the ruffle wedges

Close up of the leopard print. There is a bit of orange and brown in there as well. 

Er du sprunget ud i et par leo jeans eller har du planer om det?

Have you already bought a pair of leo jeans or do you plan too?

-Karina


9 kommentarer:

 1. Du ser pisse godt ud i dette sæt karina :)

  SvarSlet
 2. Du er super lækker!!

  Jeg har selv et par fra Vila. Tror nok det er de samme som Acies. De er også dejligt stretchy.

  SvarSlet
 3. Tak piger :-) De kan så meget anbefales, og de er sat 100 kr ned i Asos udsalget ;-)

  -Karina

  SvarSlet
 4. Hvis jeg ikke have overvejet dem, så gør jeg det da nu!
  De er for fede!

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Åhr, jeg har bare kigget i ugevis på lige præcis disse jeans! Jeg synes, de er SÅ fede! De er desværre udsolgt i min størrelse og alligevel var jeg i går meget tæt på at trykke "køb" i en større størrelse. Men nu hvor du så skriver, at man hellere skal size ned end op, så er jeg glad for jeg ikke trykkede...men øv, øv, øv, øv:-(

  SvarSlet
 6. Øv, Ditte! Jeg havde først bestilt dem i en 22, for Asos Curves almindelige skinny jeans (dem med mindre stretch i) sidder lidt vel tight på mig i en 20, men da de kom var de virkelig alt for store. Som i, jeg kunne tage dem af uden at knappe dem op.

  Men så vidt jeg kan se er de da tilbage lige nu i alle størrelser (kun udsolgt i en 26). Hvis du skal bruge en 18, så er de faktisk aldrig lavet i en 18, for Curve starter først ved 20, for deres almindelige linie går til og med 18.

  -Karina

  SvarSlet
 7. Uh, så må jeg straks ind og kigge igen!:-) Er ikke så erfaren ud i net-shopping (endnu), så jeg ved ikke 100% hvad størrelse jeg skal ha', men havde selv tænkt 20:-)

  SvarSlet
 8. Those leopard jeans are NICE! Love that they aren't so bold so they could be paired with a lot of clothes! :)

  http://thebelatedbloomer.blogspot.com

  SvarSlet