søndag den 23. marts 2014

OOTD - JUNAROSE #9

Hej med jer,

(English below)

Hermed månedens JUNAROSE outfit. Denne gang med den fine bomber jakke, som I sikkert har set på Els og Hanna også ;-) Jeg synes den er rigtig fin og forårsagtig og jeg er vild med farvekombinationen. Hvis I følger JUNAROSE (@junaroseglobal) på Instagram denne uge, vil I have set at jeg også har haft mixet jakken med en stribet bluse (og jeans). Den har virkelig mange potentielle stylinger i sig.

Here is this month's JUNAROSE outfit. This time featuring the great bomber jacket, which you have probably also seen on Els and Hanna ;-) I think it is really pretty and great for the Spring wardrobe. I love the print and colors. If you follow JUNAROSE (@junaroseglobal) on Instagram, you have probably seen I have also worn the jacket with a striped tee (and jeans) this week. I have a tons of other ideas for styling this as well.

 Meridth Bomber jacket - JUNAROSE // Faux leather skirt - H&M+ // Boots - B&Co // Necklace "Noa" - Second Female

- Karina

4 kommentarer:

 1. Jeg er vild med kombinationen af den flotte blomstrede jakke og den lidt "hårdere" nederdel. Har kigget på den på H&Ms hjemmeside, men kan ikke helt beslutte mig for, om jeg skal købe den. Hvad synes du om den?

  Og P.S. Jeg er en ret ny læser, så hej! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kitty,

   Velkommen til :-) Jeg synes nederdelen er rigtig fin til prisen. Jeg mener 179. den er desuden virkelig behagelig at have på, det sørger jersey panelerne i siderne for :-) Husk dog at det jo er en HM+, så de er små i størrelserne ;-) Jeg har en XL, selvom jeg burde kunne være i en L ;-)

   - Karina

   Slet
 2. Hej Karina

  Først, fed stil du har!

  Jeg skal bare lige høre til bomber jakken, er det med eller uden for, altså en forårsjakke eller kan den bruges som alternativ til en cardigan?

  På forhånd tak.

  -Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne, det er en cardigan mere end en jakke. Stoffet er sådan lidt "skjorteagtigt", så den ikke bliver for varm inde. Hvis du leder efter bomber jakke der kan begge dele, så kan jeg anbefale denne som jeg også selv har og den bruger jeg både ude og inde :-) : http://junarose.dk/juna-rose/tailored-blazers/ora-forsa-blazer-k/21000974,da_DK,pd.html?dwvar_21000974_colorPattern=21000974_MoonRock_411601&forceScope=
   - Karina

   Slet