mandag den 16. februar 2015

Plus size konfirmand 2015

Hej med jer,

(a post for my Danish readers about confirmation dresses :-))

Nøj, det er lang tid, hva?! Nåh, men jeg er her endnu og jeg forsvinder ikke, jeg tager bare en lille pause, hvor jeg studerer, arbejder og træner. Men I kan følge med på Instagram (@copenhagencurves) og på Facebook, hvor jeg opdaterer lidt mere regelmæssigt.

Dette indlæg er dedikeret til konfirmander anno 2015. Så hvis du (eller måske din datter) skal konfirmeres her om et par måneder og stadig ikke har fundet en kjole, så har jeg her et par forslag, der alle kan fåes op til en str. 54 (en enkelt dog kun til 52).

Jeg kan selv huske det helvede der var Lilly i 1992, da jeg skulle konfirmeres. Ikke et ondt om om Lilly overhovedet, de havde bare kun 2 modeller som sådan en som jeg (dengang en str. 44) kunne klemmes ned i og bare nogenlunde klædte min buttede krop. Jeg måtte vælge den ene, for der var bare ikke så mange andre muligheder... Men idag er der heldigvis flere muligheder og ikke alle forventes at komme i en Lilly, som man gjorde da jeg var ung ;-)

 1. Langærmet blondekjole - Asos Curve // 2. Midi balkjole med gulddetaljer - Chi Chi Plus @ Asos // 3. Hæklet kjole med 3/4 ærme - Asos Curve

1. Top (Orwell) og nederdel (Parraba) - Carmakoma // 2. Blondekjole - JUNAROSE // 3. Bodystocking (Ibis) til indenunder naturligvis! - Carmakoma

Mine favoritter er den smukke balkjole i creme og guld fra Chi Chi, som helt sikkert vil få enhver pige til at føle sig som en prinsesse. Og så sættet med top og nederdel fra Carmakoma, som er super sødt, casual og så kan det splittes op og bruges hver for sig bagefter.

- Karina

1 kommentar:

  1. Jeg har købt Midi balkjole med gulddetaljer fra Asos til min galla her d. 9 maj og jeg er så henrykt over den! Den er virkelig flot og passer rigtig godt! :-) Helt sikker værd at købe!

    SvarSlet