mandag den 18. marts 2013

Spring give-away - Stellar Stone by Pilgrim

Hej med jer,

(English below)

Så er det blevet tid til en lille give-away i anledningen af foråret (der vejr-mæssigt dog lader vente på sig!) Præmien (som ikke er sponsoreret, men som er købt af mig selv til jer) er fra det danske smykkefirma Pilgrim. Pilgrim laver smykker til yderst rimelige priser og er gode til at fange de store smykketrends. Jeg snuser altid rundt hos Pilgrim når jeg mangler nye øreringe især.

Og det er netop et par øreringe I her får muligheden for at vinde! Det er den fine cuff model fra serien "Stellar Stone" i hematit og sorte sten. De er allerede udsolgt mange steder, men jeg har altså skaffet et par til jer!

It is now time for a little Spring time give-away. The price (which is not sponsored, I have bought it for you myself) is from Danish jewelry brand Pilgrim. Pilgrim makes affordable jewelry and is very good at catching the big trends withing jewelry. I always turn to Pilgrim, especially when I need new earrings.

And it is exactly a pair of earrings you have the opportunity to win! It is the nice ear cuff version from the "Stellar Stone" collection in hematite and black stones. They are sold out many places already, but I managed to get a pair for you!


Hematite and black stones ear cuff and earring from "Stellar Stone" by Pilgrim


Konkurrencen vil være åben til og med Påskedag den 31. Marts 2013 og alt du skal gøre er at like Copenhagen Curves på Facebook, følge bloggen på Google Friend Connect eller på Bloglovin'. Skriv i kommetarfeltet herunder hvor du følger Copenhagen Curves.

The give away will be open (internationally) until Easter Sunday, 31 March 2013 and all you need to do is to like Copenhagen Curves on Facebook or follow the blog on either Google Friend Connect og Bloglovin'. Let me know in the commentary section below where you follow Copenhagen Curves. 

-Karina

16 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne være med. :)
  Jeg følger dig via Google Friend Connect, men jeg skifter nok snart over til wordpress, så når den tid kommer vil jeg følge dig via bloglovin. :)

  SvarSlet
 2. Hej

  Jeg følger dig på Bloglovin' og på Facebook :)

  SvarSlet
 3. Åh nogle fine ørestikker, dem kan man kun blive forårs lex med!

  Jeg følger dig via GFC og har lige funder dig på Facebook :)

  SvarSlet
 4. Jeg vil også være med! Jeg følger dig overalt ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg vil da også rigtig gerne være med, men hvad skal jeg gøre for ikke at kommentere på indlægget som "anonym"? Jeg troede jeg kunne skrive navn og mailadresse under menupunktet navn/webadresse, men åbenbart ikke:-( Hjælp!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare skriv dit navn her i indlægget, så finder vi ud af det. Jeg laver en ny post med vinderen og beder hende kontakte mig :-)

   Slet
 6. Hello :)
  I follow you on facebook and bloglovin'.
  I hope you have great Easter days ahead! Thank you for the great give away :)
  Tini

  SvarSlet
 7. Jeg følger via bloglovin' og nu også facebook. :)

  SvarSlet
 8. Jeg følger også via bloglovin' og facebook :)

  SvarSlet
 9. Eh hvor er de altså bare flotte.. Jeg følger dig på facebook og på bloglovin'.. Skøn blog du har by the way ;)

  SvarSlet
 10. De er da så flotte! Jeg elsker den slags øreringe. Og super fedt at du selv har sponsoreret det, det giver den fornemmelse at du rigtig sætter pris på dine læsere. Anyway - Jeg følger dig allerede på Bloglovin og har nu synes godt om dig på facebook.

  Kh Line R.

  SvarSlet
 11. Jeg følger dig på fb og i det virkelige liv ;)

  <3
  Stine Ø

  SvarSlet
 12. Jeg følger dig både på Facebook og Bloglovin:-)

  God Påske!

  Ditte B.

  SvarSlet
 13. Wow de er flotte! Jeg følger med på bloglovin' ;)

  SvarSlet
 14. Meget flotte øreringe:o)
  Jeg følger dig på bloglovin.

  Fortsat god påske ;)
  Gitte

  SvarSlet
 15. Vinderen af give-away'en blev Pernille! Jeg laver et separat indlæg, hvor du lige kan kontakte mig Pernille :-)

  Winner of the Give-away: Pernille!

  -Karina

  SvarSlet