fredag den 15. marts 2013

OOTD - Band tee

Hej med jer,

(English below)

Et casual dagens, igen med køb fra London. Jeans'ne har jeg på for tredje post i træk, men det viser jo bare hvor mange måder man kan bruge et par sorte jeans! Hvis I ikke har et par, så skynd jer lidt at få fingrene i et par! ;-)

T-shirten er fra Primark's herreafdeling, som jeg virkelig kan anbefale til fede t-shirts og sweatshirts. Vi kom faktisk alle tre hjem med denne t-shirt og den er da også bare SÅ cool med de galakse-agtige farver.

A casual OOTD, again with purchases from London. The jeans have actually been featured in the past three posts, but that just goes to show how many ways you can wear a pair of black jeans! If you do not own a pair yet, hurry out and get a pair right now! ;-)

The tee is from Primark's men's department, which I can really recommend for cool band tees and sweat shirts. All three of us actually ended up buying this one, because it is SO cool with the galaxy-ish colour scheme.

 Band tee - Primark (Men's) // Black Jeans - Dorothy Perkins // Biker jacket - Gina Tricot // Suede heels - Zara
Dette oufit kunne "justeres" med et par grove støvler eller sneakers for at gøre det endnu mere casual, men jeg kan godt lide kontrasten mellem det rå og det feminine, så derfor valgte jeg de søde grå ruskindssko med flæser og sløjfer.

This outfit could be worn with a pair of biker boots or sneakers as well to make it even more casual. But I really like to play around with the tough and the really feminine and so I chose a pair of really cute suede shoes with ruffles and bows. 

-Karina

4 kommentarer:

 1. Fedt outfit - og tillykke med tabet af de mange kilo.

  Og Karina, endnu engang mange tak for hjælpen mht til vejledning af Marc Jacobs tasken på TS. Jeg fik købt den sorte svaletaske, og den er bare super fed:)Er sååå glad for den

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, Rikke :-)

   Og fedt at det lykkedes for dig med tasken!

   -Karina

   Slet
 2. Hej Karina,

  Hvordan er Dorothy Perkins' jeans mht. til størrelse, længde og fit? :-)

  / Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida,

   De er lidt blandede faktisk. Jeg køber pt 16, men nogle gange er de for små i lårene andre gange passer de perfekt. Lige disse er ret lavtaljede, så det skal man være obs på, men DP laver også mere højtaljede modeller, hvis man bedre kan lide det. Det er en god idé at læse reviews af tingene på hjemmesiden, der kan man nogle gange få tips om fit og størrelse på den enkelte vare.

   Generelt er det jo ikke så nemt at købe (især bukser) på nettet, så man skal være forberedt på at sende retur, men det synes jeg godt man kan til den pris de her jeans har. Det er en ret god kvalitet til prisen.

   -Karina

   Slet