lørdag den 28. september 2013

OOTD - Graphic pants suit

Hej med jer,

(English below)

Som I kunne læse her så er jeg vild med efterårets store "matchende sæt" trend. Det havde Zizzi opdaget og spurgte mig om ikke jeg ville anmelde deres nye sæt. Det ville jeg gerne, for det er virkelig pænt (og når de nu lokker med hvor godt Denise Bidot ser ud i det, så kan man jo ikke sige nej alligevel ;-)). Det har det skønneste grafiske print der på én gang er super trendy og meget flatterende. Sættet kommer i to farver der begge er super cool. Og så er det et ret billigt sæt, bukser og bluse til 500 kr.

As you could read right here I am in love with the "matchy, matchy" trend of the season. Zizzi had noticed that and asked me if I was interested in reviewing their new matching set. I was, because it is really pretty (and when they present you with pics of Denise Bidot making it look fantastic, you really can't say no ;-)). It has the most wonderful graphic print that is both really trend and very flattering on the body.

 Pants and top - Zizzi (get it here and here) // Pink suede shoes - Zara // Pink necklace - Glitter


Tak til min smukke fotograf Line der for engangs skyld stod BAG kameraet // Thanks to my beautiful photographer Line, who for once was BEHIND the camera

Man kan bruge blusen både nede i bukserne, så det ligner en jumpsuit eller uden på bukserne for et mere casual look. Jeg har dresset det op med en statement halskæde og stilletter, men jeg har faktisk også haft det på med mine gule sneakers og det er lige så fint.

Jeg ved godt at et sæt som dette ikke er for alle, det er jo meget iøjenfaldende, men jeg er vild med det! Det er trendy og minder rigtigt meget om styles man ser hos f.eks. Stine Goya, bare lavet til kurver.

You can use the top both tucked into the pants, to give it a jumpsuit feel og hanging loose untucked for a more casual look. I have dressed it up with a statement necklace and stillettos, but I have also worn it with my yellow sneakers and it still looked really cool. 

I know that an outfit like this is not for everybody, it IS very out there, but I love it! It is trendy and is not very far from styles you see at for instance Danish designer Stine Goya, this is just made for curves.

Hvad synes I? Hopper I i et matchende sæt her til efteråret eller er det for meget?

What do you think? Will you be getting a matching set for fall or is it too much? 

-Karina


5 kommentarer:

 1. I personally LOVE this. And youve styled it fabulously. I don't think I'll ever get sick of prints.
  Great colour and love the crispness of the white. I'm really loving the blonde on you too.
  Elle www.theellecurve.com

  SvarSlet
 2. Stylingen på et sæt som dette er super vigtigt, for der er en hårfin grænse til noget hjemmedragt/nattøj lignende. Jeg har selv sættet og synes det er et fedt print. Jeg har stylet det med sort slimfit habit over, Carmakomas bælte Rollercoaster og høje sorte sko. Bruger også bukserne alene, med sort cardigan og sort top. Neonfarvet tørklæde og matchende ballerinasko. Fed styling du har lavet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :-) Jeg styler det faktisk også selv med en sort blazer ofte, der er heldigvis mange måder at style sættet på :-)

   Slet
 3. The accessories are so on point. Love it.

  www.journey2fashion.blogspot.com

  SvarSlet