mandag den 17. september 2012

Plus size fashion show this week in Copenhagen

Hej med jer,

(English summary below)

På onsdag den 19. Spetember har Zizzi fødselsdag og det fejrer de med kundeaftener i mange af deres butikker landet over. Se deres Facebook side for flere informationer. Der bliver modeshow, gode tilbud (bla. 20% på alle ikke nedsatte varer) og goodiebags (til kundeklubmedlemmerne).

Jeg skal gå i modeshowet på Fisketorvet i København sammen med et par andre. Det bliver en blanding af amatører og rigtige modeller. Tøjet er udvalgt af Rikke fra Sticky Sweet Danish, som også arbejder i butikken på Fisketorvet. Showet starter kl 19 og Zizzi lukker først kl 22, så der er masser af tid til at shoppe tøjet fra catwalken efterfølgende. Så hvis du er i København eller omegn den dag, så kig da lige forbi! 

A post for my Danish readers: I am walking in a fashion show for Zizzi on wednesday at Copenhagen Mall.


(Jeg får ikke noget for at lokke kunder i butikken, bare så vi har det på det rene, ville bare gerne dele arrangementet med jer ;-))

Håber vi ses på onsdag.

-Karina

4 kommentarer:

 1. Det er da en overvejelse værd :) men har en meget proppet kalender i denne uge, så må lige se, om jeg kan overskue det... men tak for tippet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det kender jeg godt, men man kan næsten altid klemme lidt mode og shopping ind ;-)

   -Karina

   Slet
 2. I wish I could see it, I love Zizzi!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. There will probably be some pics for the blog later on. Either on my blog or on Stickysweetdanish.com. So keep and eye out :-)

   -Karina

   Slet