lørdag den 8. september 2012

OOTD - Burgundy knit and miniskirt

Hej med jer,

(English summary below)

Som I ved har jeg allerede fundet efterårsgarderoben frem ;-) Her er endnu et outfit der følger AW12 trenden. Jeg elsker bare den bordeaux farve, den giver min favorit efterårs-/vinterfarve et ekstra pift.

Denne strik er fra Vila. De laver ikke plus size, men man kan sagtens være i en XL når det er oversize snit. Jeg er vild med at den er så oversize, den passer perfekt til stramme korte nederdele og skinny jeans. Og så er jeg vild med den fine lynlås-detalje i ryggen, det giver den lidt ekstra.

Hvis I følger mig på Facebook eller på Instagram (copenhagencurves) har I måske set dette outfit før. 

New outfit follwing the AW12 trend: Burgundy. Love that colour and how it looks great with black. The knit is from Danish brand Vila, it is a straight size XL, but oversize. It looks great with tight skirts and skinny jeans.   

If you follow me on Facebook or Instagram (copenhagencurves) you might have seen this outfit before.

 Burgundy knit - VILA // Black textured miniskirt - New Look Inspire // Leather necklace - Byflou // Black suede mega wedges - Dorothy Perkins
Owl enamel bracelet - New Look

-Karina

3 kommentarer:

 1. Det ser super godt ud med lynlåsen bag på, og den stramme nederdel til den oversize strik, jeg er solgt :)

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er det et lækkert efterårs-outfit.

  Jeg overvejer selv at købe en ganske plain sort nederdel i jersey, men kunne ikke helt finde på hvordan jeg skulle style den... men det outfit fungerer bare perfekt.

  Har netop lige fundet din blog og den er intet mindre end fantastisk! Så sejt at få inspiration herinde når jeg selv er en str. 46/48. Synes du er så god til at sætte outfits sammen - det er i hvert fald meget inspirende at se hvad du finder på. Så TAK - jeg er ny fast, læser og glæder mig til at følge dig fremover. Mvh. Ann

  SvarSlet
 3. Tak Trine :-)

  Tak Ann, og velkommen til! :-)

  -Karina

  SvarSlet