søndag den 16. september 2012

OOTD - Skinny jeans and leather jacket

Hej med jer,

(English summary below)

Så er jeg klar med OOTDs igen. Efter en hård halvanden uge uden make-up føler jeg mig endelig som mig selv igen ;-) Og jeg har altså en række OOTDs klar til jer. I vil se mere peplum, neon og skinny jeans.

Stjernen i dette indlæg er min nye læderjakke fra det danske mærke Auluna. Den er i en superlækker kvalitet og virkelig dejlig at have på. Den er en str. 44 og altså ret stor i størrelsen. Jeg vil sige at en 44 kan passes af en 44-46 og en 46 (som er den største størrelse) kan passes af en størrelse 48-50. Jakken skal ikke lukkes og derfor er den vældig fleksibel i størrelserne. Hvis du bor i København fås den i Divaerne på Gl. Kongevej. Superfin butik i øvrigt der fokuserer på kvalitetstøj til plus size kvinder. De fører blandt andet Carmakoma. Og så har det ét af Københavns største udvalg af læder i plus size.

I am ready with OOTDs again after a little break. In the next couple of OOTDs you will see more peplum, neon and skinny jeans. 

The star of this post is my new leather jacket from Danish brand Auluna. It is such great quality and nice to wear. It is a straight size EU44/UK16/US14, but the sizes run big. Also it is a model that is not done up which makes it quite flexible. I would say that the size EU46/UK18/US16 (which is the largest size) kan be used if you are up to a EU50/UK22/US20.

 Leather/knit jacket - Auluna // Grey Skinny jeans - Dorothy Perkins // Black tee - H&M // Black suede mega wedges - Head over Heels @ Dorothy Perkins // Black fringe bag - Botkier // Leather necklace - Byflou
Close up of the jacket

Det er måske lidt svært at se detaljerne på jakken fordi det er sort på sort, men ærmerne er læder, samt kanten og et panel ned ad ryggen, resten er en lækker vamset strik. Den falder fint og tungt og er som sagt en super god kvalitet. Den er så fin som udendørsjakke her til efteråret og skøn som indendørsjakke når det bliver rigtig vinter.

It might be a bit difficult to see the details of the all black jacket, but the sleeves are leather, the edges and a panel down the back the rest is a nice thick knit. So great for outdoors in the fall and indoors when it is really cold in the winter. 

-Karina

6 kommentarer:

 1. Orv, hvor jeg elsker dit outfit! Lækre jeans og super cool jakke!

  SvarSlet
 2. Love this outfit! Very casual but with an edge! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks. I really liked your oufit with the asos leather pants from the other day as well. I have a big weakness for leather ;-)

   Slet
 3. Du har lige givet mig en dejlig aha oplevelse! Jeg mangler grå jeans, men er ikke så pjattet med h&m's. Tænk at DP har så stort et udvalg! Kan du hjælpe mig med størrelserne, er de små i det? Jeg passer Asos str 18/h&m bib 46 perfekt.
  Mange hilsner
  Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan give dig et virkleig billigt tip. Mila fra Bilka har et par fine grå jeans lige nu med lynlåse bagpa ved benene. De koster 129 og er virkelig fine til prisen. Har købt et par som ligner disse ret meget ;-)

   Med hensyn til DP så kan de desværre være lidt tilfældige i størrelsen. Jeg har her på det sidste bestilt to par begge i str. 18/46. Det ene sidder helt stramt og perfekt, det andet er for store og hænger efter kort tid. Så kig på anmeldelserne og prøv dig frem. Det er ikke så slemt at sende tilbage og med de priser (hold øje på Facebook med rabatkoder, dem har DP tit) kan man godt få råd til at sende tilbage.

   Men alt i alt kan jeg godt anbefale DP's jeans. Det er en ret god kvalitet til prisen og udvalget er dejlig stort :-)

   Held og lykke,
   Karina

   Slet