torsdag den 18. april 2013

OOTD 180413

Hej med jer,

(English below),

Ok, helt tom for ideer til overskrifter, for let's face it, der er kun SÅ mange måder hvorpå man kan sige; jeg er endnu engang hoppet i jeans og blazer ;-) Så indtil jeg jeg finder kreativiteten frem igen, må I nøjes med dags dato.

Jep, jeans og blazer. Og det er vil egentlig det der karakteriserer min stil bedst. Dem der har fulgt bloggen fra starten kan nok se en udvikling i min stil, men en jakke eller en blazer har hele tiden været en fast bestanddel af min beklædning.

Denne blazer/jakke har I set før, den havde jeg nemlig på under modeugen. Jeg er vild med camouflage printet og nitterne og så er den dejlig blød at have på.

Jeans and a blazer, again ;-) That is really what best characterizes my style. Those who have followed the blog from the beginning might have seen my style evolve, but jackets/blazers have always been a constant in my wardrobe.

This jacket you have seen before, I wore it during Copenhagen Fashion Week earlier this year. I love the camouflage print and the studs on the shoulders and it is really soft to wear.
Camo jacket - Gina Tricot // Jeans - Dororthy Perkins // Tee - H&M // Belt - New Look // Boots - B&Co @ Skoringen // Necklace - Rude (gifted) // Watch - Jet Set 
Støvlerne er nye og fra Skoringen. De minder en del om de sorte jeg har fra samme mærke, som jeg bare har været så glad for! Dem har jeg haft på stortset hver dag siden jeg købte dem i december, så da jeg så dem i en lignende model og i lys, måtte jeg slå til. De har en god hælhøjde som man kan holde ud at gå med hele dagen og de ser godt ud til jeans og kjole/nederdele.

The boots are new and from a local Danish shoeshop. The are very similar to a black pair I have that I have worn so much since i got them in December. So when I saw these from the same brand and a very similar model, I had to have them. They have such a good heel hight that you can wear all day (and night) long and they look godt with both jeans and dresses/skirts.

-Karina


5 kommentarer:

 1. i like this outfit :) you look great

  SvarSlet
 2. Fede støvler, der det dem med sort hæl og lynlås i siden?...Du ser brand godt ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. At kunne stave.. Der skal stå " er det dem"...

   Slet
  2. De har en mørkebrun hæl og lynlås på indersiden og sådan en skrå "læderrem" på ydersiden. De er ikke på Skoringens hjemmeside. Dem på hjemmesiden er også fine, de har bare en lidt mere firkantet snude :-)

   Og Tak :-)

   -Karina

   Slet